Eindejaarsaanbod traiteur
voorgerechten
Voorgerechten
- Onze topper, onze zelf gepekelde en gerookte Schotse zalm € 59.00€/kg
- Gravad lax (gemarineerde zalm) €67/kg
- In huis gerookte eendenfilet ( verpakt per 100 gr) €6.80/stuk
- Foie gras “De Kapblok” €125/kg
- Verse kaaskroketten € 3.50/stuk
- Verse grijze garnaalkroketten € 4.95/stuk
- Tongrolletjes op Oostendse wijze 53€/kg
Fijne vers gekookte scharrolletjes met grijze garnalen en champignons in een heerlijke witte wijnsaus, afgewerkt met een vleugje peterselie - Tongrolletjes in kreeftensaus €53/kg
Tongrolletjes in een Nantua kreeftensaus afgewerkt met cognac, room, tomatenblokjes en peterselie - Black-tiger scampi met fijne groentjes en rode kerrie €48/kg
Scampi’s in een pittige rode currysaus met krokante groenten garnituur, afgewerkt met sesa - St-Jacob-schelp vintage de luxe €14.40/stuk
Grote St-Jacobsvruchten in een witte wijnsaus met grijze garnalen, gepresenteerd in een natuurschelp, pure nostagie! - Vispotje (stenen potje inb.) € 12/stuk
Een romige visragout op basis van kabeljauw, zalm, roze garnalen, vis-velouté-saus, Emmentaler kaas en fijne groentjes, verfijnd met kervel.
Gegratineerd met Emmentaler kaas en zuiderse kruiden. - Scampipotje (stenen potje inb) €12/stuk
Gebakken scampi’s in een romige tomatensaus met witte wijn - Vol au vent met hoevekip, kippenballetjes en champignons € 23.00/kg
De klassieker der klassiekers, gemaakt zoals het hoort. - Vidékoek €1.15/stuk