Eindejaarsaanbod traiteur

voorgerechten

Voorgerechten
    • Onze topper, onze zelf gepekelde en gerookte Schotse zalm € 59.00€/kg
    • Gravad lax (gemarineerde zalm) €67/kg
    • In huis gerookte eendenfilet ( verpakt per 100 gr)  €6.80/stuk
    • Foie gras “De Kapblok” €158/kg
    • Verse kaaskroketten € 3.50/stuk
    • Verse grijze garnaalkroketten € 4.95/stuk 
    • Tongrolletjes op Oostendse wijze 53€/kg
      Fijne vers gekookte scharrolletjes met grijze garnalen en champignons in een heerlijke witte wijnsaus, afgewerkt met een vleugje peterselie
    • Tongrolletjes in kreeftensaus €53/kg
      Tongrolletjes in een Nantua kreeftensaus afgewerkt met cognac, room, tomatenblokjes en peterselie
    • Black-tiger scampi met fijne groentjes en rode kerrie €48/kg
      Scampi’s in een pittige rode currysaus met krokante groenten garnituur, afgewerkt met sesa
    • St-Jacob-schelp vintage de luxe €14.40/stuk
      Grote St-Jacobsvruchten in een witte wijnsaus met grijze garnalen, gepresenteerd in een natuurschelp, pure nostagie!
    • Vispotje (stenen potje inb.) € 12/stuk Uitverkocht, terug bestelbaar voor datum vanaf 28/12
      Een romige visragout op basis van kabeljauw, zalm, roze garnalen, vis-velouté-saus, Emmentaler kaas en fijne groentjes, verfijnd met kervel.
      Gegratineerd met Emmentaler kaas en zuiderse kruiden.

    • Scampipotje (stenen potje inb) €12/stuk Uitverkocht, terug bestelbaar voor datum vanaf 28/12
      Gebakken scampi’s in een romige tomatensaus met witte wijn

    • Vol au vent met hoevekip, kippenballetjes en champignons € 23.00/kg
      De klassieker der klassiekers, gemaakt zoals het hoort.

    • Vidékoek €1.15/stuk