Eindejaarsaanbod traiteur

voorgerechten

Voorgerechten
    • Onze topper, onze zelf gepekelde en gerookte Schotse zalm € 54.80€/kg
    • Gravad lax (gemarineerde zalm) €56/kg
    • Paté en croute van gans €28/kg
    • In huis gerookte eendenfilet ( verpakt per 100 gr)  €5.30/stuk
    • Foie gras “De Kapblok” €69/kg
    • Verse kaaskroketten € 2.70/stuk
    • Verse grijze garnaalkroketten € 4.35/stuk
    • Geitenkaasje met engelenhaar en vijgenconfijt (Kadaif)€4.20/stuk
      Klein, warm voorgerechtje met kaas, meteen bereiding van geitenkaas en room en vijgenconfijt, dit alles bedekt met kadaif, ook wel engelenhaar genoemd. De vulling is smeuïg en romig, zoals het hoort bij warme geitenkaas. De kadaif zorgt voor een krokante, mooi goudbruine afwerking. 8 minuten in de oven op 180 graden.

    • St-Jacob-schelp vintage de luxe €11.50/stuk
      Grote St-Jacobsvruchten in een witte wijnsaus met grijze garnalen, gepresenteerd in een natuurschelp, pure nostagie!
    • Vispotje (stenen potje inb.) € 10/stuk
      Een romige visragout op basis van kabeljauw, zalm, roze garnalen, vis-velouté-saus, Emmentaler kaas en fijne groentjes, verfijnd met kervel.
      Gegratineerd met Emmentaler kaas en zuiderse kruiden.

    • Scampipotje (stenen potje inb) €10/stuk
      Gebakken scampi’s in een romige tomatensaus met witte wijn

    • Vol au vent met hoevekip, kippenballetjes en champignons € 18.80/kg
      De klassieker der klassiekers, gemaakt zoals het hoort.

    • Vidékoek €1.15/stuk