Eindejaarsaanbod traiteur
voorgerechten
- Onze topper, onze zelf gepekelde en gerookte Schotse zalm € 59.00€/kg
- Gravad lax (gemarineerde zalm) €67/kg
- Parfait Forel Asperge
Wit brood bedekt met een mousse van forel en verse kaas en daar bovenop een aspergecrème (bavarois). Afgewerkt met een gekleurde topping van blokjes gerookte forel, groenten en kaas (altijd per 2 verkocht=1 voorgerecht, 2x 60gr) €8.50 - Foie gras “De Kapblok” €158/kg
Foie gras gemarmerd met porto ( 100 % stukken) - Truffelworst met parijse champignons (3 x 120gr), bakken, in schijfjes snijden en met een confijt opdienen €7.50
- Verse kaaskroketten € 3.50/stuk
- Verse grijze garnaalkroketten € 5.95/stuk
- St-Jacob-schelp vintage de luxe €15.40/stuk
Grote St-Jacobsvruchten in een witte wijnsaus met grijze garnalen, gepresenteerd in een natuurschelp, pure nostagie! -
Potje kalfszwezerik in witte wijnsaus en oesterzwammen €8.50
- Potje met Mechelse koekoek , roomsaus met foie gras, morieljes , rode port en cognac. Bovenop een halfmaantje van bladerdeeg. €8.50
- Krabgratin
Heerlijke gratin met een vulling van krab in echte krabschelp, roomsaus, visfumet & peterselie €7.50 - Vispotje (stenen potje inb.) € 13.40/stuk
Een romige visragout op basis van kabeljauw, zalm, roze garnalen, vis-velouté-saus, Emmentaler kaas en fijne groentjes, verfijnd met kervel.
Gegratineerd met Emmentaler kaas en zuiderse kruiden. - Scampipotje (stenen potje inb) €13.40/stuk
Gebakken scampi’s in een romige tomatensaus met witte wijn - Vol au vent met hoevekip, kippenballetjes en champignons € 24.20/kg
De klassieker der klassiekers, gemaakt zoals het hoort. - Vidékoek €1.15/stuk