Eindejaarsaanbod traiteur
hoofdgerechten
Onze hoofdgerechten worden verpakt in gesealde bakjes die zowel in microwave als oven (160 °C) kunnen. Een normale portie is ong. 300-400gr per pers.
Hoofdgerechten met vlees
- Vol au vent
kip, balletjes en champignons € 21,20/kg - Varkenshaasje met champignonroomsaus €26/kg
- Reefilet met appel/veenbessensaus €59/kg
- Stoofpotje van everzwijn en bosvruchten € 38.00/kg
- Stoofpotje van Belgisch hert met boschampignons € 43.00/kg
- Eendenfilet met sinaasappelsaus €44/kg
Eendenfilet mooi rosé gebakken in een fijne sinaasappelsaus met stukjes vers gesneden sinaasappel - Kalkoenpochette met portosaus €38/kg
Verse kalkoenfilet gevuld met een vulling van gehakt, room, witloof en ham. Dit alles overgoten met een heerlijke portosaus - Kalfsblanquette €35/kg
Heerlijk kalfsvlees in een romige saus verrijkt met champignons, wortelen en selder - Varkenswangetjes in zwarte pepersaus €37/kg
Heerlijk mals gekookte varkenswangetjes in een zacht roomsausje met zwarte peper, tijm en rode wijn - Fazant ‘Zingara’ €48/kg
Gebakken fazant (zonder beentjes) in een Spaanse vleesjus waarin stukjes tomaat, champignons, stukjes kapblokham en truffelsaus. - Parelhoenfilet ‘grand veneur’ en peertjes €46/kg
Parelhoenfilet en peer in een lekkere klassieke wildsaus op basis van porto, rode wijn en aalbessengelei. - Osso bucco Milanaise €32/kg
Malse kalfsschenkel met been in een zachte tomatensaus met groenten, witte wijn, olijfolie, tijm, laurier en wat sinaasappel zeste - Ossetong in Madeirasaus € 29/kg
Zachte rundstong in een overheerlijke madeirasaus op basis van eigen jus en verse champignons - Stoofpotje lam met groentjes €33/kg
Lamsragoût in een licht sausje, op smaak gebracht met verse kruiden, wortelen, raapjes, uitjes en erwten - Stoofpotje konijnenfilet met “Amber 69” €35/kg
Heerlijk malse stukjes konijnenfilet gegaard in een bruine saus met champignons, ui en het bier Amber 69 uit Holsbeek
KIDS - Balletjes in tomatensaus €18.90/kg
- Vogelnestje in tomatensaus €5,90/st
- Vol au vent
kip, balletjes en champignons € 21.20/kg - Bereid stoofvlees
(runds/Limousin) €19.80/kg
Hoofdgerechten met vis
-
- Kabeljauwhaasje met prei € 38/kg
Het allerfijnste van de kabeljauw in een fijne witte wijnsaus met verse prei - Tongrolletjes op Oostendse wijze 48€/kg
Fijne vers gekookte scharrolletjes met grijze garnalen en champignons in een heerlijke witte wijnsaus, afgewerkt met een vleugje peterselie - Tongrolletjes in kreeftensaus €48/kg
Tongrolletjes in een Nantua kreeftensaus afgewerkt met cognac, room, tomatenblokjes en peterselie - Black-tiger scampi met fijne groentjes en rode kerrie €42/kg
Scampi’s in een pittige rode currysaus met krokante groenten garnituur, afgewerkt met sesam - Noordzee Blanquette €45/kg
Verrassende combinatie van mooie blokjes Atlantische zalm en kabeljauw, verwerkt in een fijne roomsaus met witte wijn. Dit alles vergezeld van vers gesneden selder en jonge wortelen
- Kabeljauwhaasje met prei € 38/kg
Vegetarisch gerecht
- Veggie gele curry met groenten €22/kg
Een werelds getinte gele thai currysaus waarin kokosmelk, limoen, look en specerijen met véél groenten waaronder gegrilde rode en gele paprika’s, gele wortel, kikkererwten, knolselder, zoete aardappel en groene boontjes
Bijgerechten
- Stoofpeertjes met veenbessen per 5 verpakt €10.50
Mini peertje bereid in een kruidige veenbessenmix met porto, rode wijn - Chutney van appel en veenbessen
500gr €11.00
1kg €22.00
Chutney van veenbessen, gember, uien, wijn met stukjes Bierbeekse appelen - Wintergroenten met vijgen
500 gr €8.50/kg
1 kg € 17.00
Wortelen, courgettes, gebakken aubergines, rode ui en vijgenpartjes, bereid met komijn, kurkuma en tomatencoulis - Groene boontjes in bundeltje (per 6 verpakt) €9.60
SAUSEN (altijd per 0.65lir)
-
- Grand veneur (wild) 0.65ltr 12,8/stuk
Smaakvolle klassieke wildsaus op basis van porto, wildfond, rode wijn, aalbessengelei . Past uitstekend bij alle wildsoorten en gevogelte - Peperroomsaus 0.65ltr 12.80/stuk
Heerlijke witte roomsaus met groene peperkorrels. Een echte klassieker - Kastanjechampignon saus 0.65ltr 12.80/stuk
Roomsaus met witte wijn, tijm en kastanjechampignons - Portosaus 0.65ltr 12.80/stuk
Rijke saus op basis van gestoofde uien, porto en Luikse stroop - Witloof tartufatasaus 0.65ltr 14.50/stuk
Heerlijke bruine wildsaus op basis van aalbessengelei met veel witloof en truffels - Sinaasappelsaus 0.65ltr €12.80/stuk
Saus van sinaasappel, honing, toets van wildfond en afgeblust met cognac - Nantuasaus 0.65ltr 14.50/stuk
Licht pikante kreeftensaus afgewerkt met room en cognac om te serveren bij vis, schaaldieren en gevogelte
Aardappelproducten
Deze zijn enkel verkrijgbaar in de voorgestelde hoeveelheden.
- Aardappelgratin 500gr €6.00/stuk
- Aardappelgratin 1kg €11,50/stuk
- Aardappelpuree natuur 500gr €6.00/stuk
- Aardappelpuree wortel 500gr €7/stuk
- Aardappelpuree knolselder 500gr €7/stuk
- Aardappelpuree spinazie 500gr €7/stuk
- Pomme Duchesse (180gr) €2.90/stuk
- Verse aardappelkroketten 10 stuks €4,50
- Verse aardappelkroketten 20 stuks €8,90
- Verse aardappelkroketten 50stuks € 21,00
- Verse hazelnootkroketten 20 stuks €12.00
- Fondant van vitelotte met amandelcrumble (80gr) €4.50/stuk
Geplette vitelotte-aardappel met verse room en boter en afgewerkt met stukjes amandel. Een smakelijke combinatie van krokante amandel en smeltende aardappel.
(6 min. in oven/180graden (80gr) - Butternutflan (80gr) €2.90/stuk
Flan met hele eieren, verse room en puree van butternutpompoen, met mooie stukjes geroosterde butternut.
(6 min. in oven/180graden (80gr)